Wednesday 15 June 2011

‘Κολυμπώ για μια Επανενωμένη Αμμόχωστο

Αγαπητοί Φίλοι,

Η Κίνηση Πολιτών ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη εκδήλωση διαμαρτυρίας για το αδιέξοδο που επικρατεί στο θέμα της Πόλης μας Αμμοχώστου, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, ημέρα του Κατακλυσμού.

Η εκδήλωση, ‘Κολυμπώ για μια Επανενωμένη Αμμόχωστο, διεξαχθεί στη παραλία μπροστά και δεξιά του Ξενοδοχείου Κωνστάντια από τις 11:00 μέχρι και της 13:00.

Ήτανε μία σιωπηρή διαμαρτυρία όπου οι συμμετέχοντες κολύμπησαν στα γαλανά νερά της Πόλης της Αμμοχώστου, και διαμαρτυρήθηκαν για τη σημερινή στασιμότητα στο θέμα της Περίκλειστης Πόλης. Παραβρέθηκαν γύρω στα 350 άτομα, ενώ τη διαμαρτυρία κάλυψε το κανάλι ΣΙΓΜΑ καθώς και Τ/Κ μέσα. Το όλο γεγονός παρουσιάστηκε στις ειδήσεις από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, κατά τη διάρκεια της μέρας.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε υπόσχεση των παρευρισκομένων για συνέχιση της σκληρής δουλειάς, δημιουργώντας νέες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον που θα συμβάλουν σαν επιπρόσθετος μοχλός πίεσης σε οποιανδήποτε πολιτική ή άλλη διπλωματία. Δεσμεύτηκαν όλα τα μέλη της Κίνησης για περισσότερους παρευρισκομένους σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

Με Εκτίμηση,

Ο Διατελών

Στέλιος Χαραλάμπους

Εκτελών Χρέη Προέδρου

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

με διαδικτυακή Ομάδα facebook

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ