Friday 6 April 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στο οδόφραγμα Στροβιλιών.


“Τουρισμός Διαβατηρίου Δεν Είναι Λύση”
Καθιστική Διαμαρτυρία Οδόφραγμα Στροβιλιών

... Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ” δίνοντας συνέχεια στη Δράση της, διοργανώνει καθιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας για το αδιέξοδο που επικρατεί στο θέμα της Πόλης μας και γενικότερα στη λύση του Κυπριακού προβλήματος, την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στο οδόφραγμα Στροβιλιών.

38 σχεδόν χρόνια μετά την βίαιη προσφυγοποίηση μας, εντείνουμε τη Δράση μας για Επιστροφή στις ρίζες μας και τη παράδοση της σκυτάλης του αγώνα μας στις νεότερες γενιές. 9 χρόνια μετά το άνοιγμα των τουριστικών οδοφραγμάτων και 1 χρόνο από τη ίδρυση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών ‘Αμμόχωστος Επιστρέφω’, ενώνουμε τις φωνές μας για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα.

Η εκδήλωση, ‘Τουρισμός Διαβατηρίου Δεν Είναι Λύση’, θα διεξαχθεί μπροστά στο οδόφραγμα Στροβιλιών στις 22 Απριλίου 2012 με ώρα έναρξης τις 10:00πμ. Ο αρχικός χώρος συνάντησης θα είναι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, πριν από το οδόφραγμα, και θα ακολουθήσει μικρή πορεία (300 μέτρα). Στο οδόφραγμα θα τελεστεί Τρισάγιο και θα ακολουθήσει σιωπηρή καθιστική διαμαρτυρία.

Καλούμε όλους τους Δημότες των κατεχόμενων Δήμων Αμμοχώστου, Κερύνειας, Λύσης, Μόρφου, Λευκονοίκου, Λαπήθου, Κηθρέας, Καραβά, Ακανθούς, όπως επίσης και όλες τις κατεχόμενες κοινότητες και σωματεία, καθώς και όλους όσους πιστεύουν στην επιστροφή των κατεχόμενων εδαφών μας, αλλά και στο τερματισμό της σημερινής τουριστικής λύσης του Κυπριακού προβλήματος, όπως δώσουν το παρόν τους. Αυτή θα είναι η συνέχεια της δραστικής προσπάθειας πολιτών για την Επιστροφή της Αμμοχώστου και των κατεχομένων εδαφών μας στους νόμιμους κατοίκους της. Ήρθε ο καιρός και η ιδέα έχει ωριμάσει, εμείς οι απλοί πολίτες αυτού του τόπου να υψώσουμε τη φωνή μας και να απαιτήσουμε τα αυτονόητα. Το οφείλουμε στους προγόνους μας, και στις γενιές που ακολουθούν. Μαζί να χαράξουμε το δρόμο, μαζί να απαιτήσουμε την επιστροφή στη πόλη της Αμμοχώστου και των κατεχόμενων εδαφών μας.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ
www.ammoxostosepistrefo.com
See More